Om oss

Kjeveogtann er en spesialistklinikk i kjeveortopedi/tannregulering.

Tannhelseteamet består av i alt 7 personer dvs. 1 spesialist i kjeveortopedi, 1 tannlege, 1 tannpleiere, 1 tannhelsesekretær, 2 tannlegeassistent og 1 resepsjonist. Vår klinikk ligger i 2.etasje i Tollbodgaten 23 i Kristiansand sentrum.

Den første du møter er vår resepsjonist som vil registrere deg og ta hånd om deg på best mulig måte.

Vi ønsker å gi alle våre pasienter den beste og mest moderne behandlingen som idag finnes på markedet. Vårt mål er at dine besøk hos oss blir behagelige og informative. Det er dine tenner og det er først og fremst deg som skal passe på tennene dine daglig.

Din første avtale består av undersøkelse og vurdering av forskjellige behandlingsmuligheter. Vi vil alltid fortelle deg om den optimale behandlingen og eventuelle andre alternativer. Ut fra disse opplysningene kan du ta stilling til hva du selv ønsker.

Lider du av tannlegeskrekk, skal du vite at du ikke er alene. En stor del av befolkningen synes det er så ubehagelig å gå til tannlegen at de plages av hjertebanking, anspenthet, svetting, kvalme og pusteproblemer.

Odontofobi, dvs. tannlegeskrekk er som andre fobier meget ubehagelige. Din egen innsats er fundamentet for en god tannsunnhet. Med regelmessig tannettersyn og et godt renhold av tennene er risikoen for ubehagelige overraskelser og store behandlinger mindre.

Trygghet er viktig både for deg og for oss.
Vi bestreber oss på en høy trivselsfaktor både for våre kunder og våre ansatte.
Velkommen til oss.

Vi som jobber her


 • Grethe Olsen

  Tannhelsesekretær, klinikksjef


 • Irene Nyhuus Pedersen

  Tannpleier


 • Linnéa Lie

  Resepsjonist


 • Marita Gjertsen

  Tannlegeassistent


 • Mimoza Hoti

  Tannhelsesekretær


 • Silje Schaaf Brekke

  Tannlegeassistent


 • Szabolcs Szenyes

  Spesialist i kjeveortopedi

HER FINNER DU OSS